VJENČANE I SVADBENE TORTE ZADAR

Vjenčane i svadbene torte Zadar

Odabrati tortu za vjenčanje je možda i najlakši zadatak. Većina slastičarnica nudi sličan odabir i klasični stil kao na slici i ne možete pogriješiti sa tim stilom.

Ukoliko želite drugačiji stil torte za svadbe mi vam donosimo popis slastičarnica u Zadru koje izrađuju torte po vašim željama. Donosimo cijenu torti i kontakt informacije slastičarnica pa možete se raspitati za više informacija.

TORTICA ZADAR

Ivana Kukuljevića Sakcinskog 9, 23000 Zadar Tel: 091 / 508 94 43

SLASTIČARNICA ALO

Ivana Lucića 8 23000, Zadar‎ Tel: 023 241 750

MALI PRINC

Ulica Ante Starčevića 19c 23000 Zadar 099 413 1061

BOBIS

4. Gardijske 51
HR-21000 Split,(imaju poslovnicu i u Zadru ) tel:+021/246.306

KAKO ODABRATI PRAVU SVADBENU TORTU U ZADRU

Prvi i najlakši način je da raspitaš se kod prijatelja koji su već odradili svadbu i pitaš za njihova iskustva. Ako nisi sigurna druga opcija da povedeš prijateljicu, kumu, muža u slastičarnicu koja nudi torte i tamo isprobate. U kratkom vremenu zasladiti, a i saznati informacije o samoj slastičarnici.

Klasičan stil 90% ljudi odabire na svom vjenčanju, ali ako imate drugačiji stil, možete i vi odabrati nešto po vašem ukusu. Glazbenici mogu uzeti tortu u obliku gitare, posvete omiljenom bendu, sportaši mogu loptu itd. Pustite mašti na volji.

Obratite pažnju kada je vaša svadba, jer ljeti neke namirnice se brzo kvare i slastičari ne preporučuju slatko vrhnje ili kore od bjelanjaka koje se tope na vrućini. Zato važno da unaprijed rezervirate vašu tortu i dogovorite sve detalje. Nekad bolje da je funkcionalno nego da uzmete tortu samo na osnovu izgleda.

Mnogi žele velike torte na sedam ili osam katova, a imaju manji pir do stotinjak uzvanika. Ako želite uštedjeti novac razmislite i o veličini torte. Nekada je dovoljno i 3 kata i o toj temi pregovarajte sa vašim slastičarom. U svakoj industrija ima pohlepe pa neki slastičari naplatiti i više i nagovoriti na veće torte. Zato prije odabira uvijek nazovite par slastičarnica i raspitajte se dobro o svim detaljima i na kraju donesite odluku.