FOTOGRAF ZA VJENČANJA ZADAR

Na jednom mjestu donosimo vam popis najpopularnijih i najboljih fotografa u Zadru te njihove kontakt informacije. Pri organizaciju vjenčanja fotograf je iznimno bitan, mora biti izrazito profesionalan i iskusan za fotografiranje vjenčanja. Dobro je imati preporuke od vaših prijatelja ili ako ne poznate nekoga da zavirite na profile fotografa na društvenim mrežama. I prema vašem stilu odaberete pravog fotografa za vas.

U Zadru imamo zbilja velik broj talentiranih i odličnih fotografa koji upotrebljavaju različite stilove. Neki više pridodaju pažnje umjetničkom stilu , neki vole dokumentarističkiji stil fotografiranja dok većina odabire nekiklasični stil fotografije. Svi smo mi različiti sa različitim ukusima, zato izaberite fotografa koji vama odgovara.

Cijene variraju ovisno od fotografa i vaših želja. Prosječna cijena u Zadru i Zadarskoj županiji je od 750 do 800 eura. Naravno neki nude popuste, neki traže i više, tako da najbolje da nazovete na dole dostupne brojeve i saznate točne informacije.

Fotgrafija vjenčanja Zadar
Fotografija: fotokolektiv.eu

Mate Bugarija ( 099/341-7170 ) mbphotozadar@gmail.com

Filip Brala (095/1111-11)  filip.brala@gmail.com

Boris Zubčić (098/196-0176 ) boris.zadranin@gmail.com

Toni Kulaš (098/184-0647) kulastoni@gmail.com

Marko Pavlović (099/665-1668) marko.pavlovic26@gmail.com

Suzy New Life photo (095/816-7081) suzy052@gmail.com

Iva Perinčić (095/859-2663) photo.iva.perincic@gmail.com

Antonija Gundić (Ag Foto) (098/1819-394) golesphotography@gmail.com

Foto Video G (099/323-5555) fotogzadar@gmail.com

POPIS NAJPOPULARNIJIH LOKACIJA ZA FOTOGRAFIRANJE VJENČANJA U ZADRU

Osim fotografa za savršene fotografije treba vam i savršena lokacija. Donosimo vam popis pet najboljih lokacija za vjenčanje u Zadru i okolici kako bi vaši najvažniji trenutci izgledali savršeno na fotografijama. Kao i kod fotografa izbor lokacije je stvar osobnog odabira. Netko voli prirodu (more, sunce, plažu) dokdrugi vole poznate znamenitosti Zadra.

1 Crkva Sv. Donata

2 Pozdrav suncu

3 Park Vladimira Nazora

4 Šetnica Karma

5 Kraljičina plaža Nin

Oko lokacija za snimanje uvijek dogovarajte sa fotografom jer za pojedine lokacije potrebne dozvole i unaprijed planiranje, da ne gubite previše vremena i energije u ionako prenatrpanom rasporedu taj dio prepustite fotografu. Zato uvijek prije nego što se odlučite za fotografa gledajte i kako komunicira prema vama i da li je spreman da se prilagodi vama jer u pitanje je vaš savršeni dan. Često loša komunikacija na početku može biti znak i da suradnja kasnije oko lokacije i načina obrade fotografija može biti problematična.

Pročitajte popis najboljih sala za vjenčanje u Zadru na sljedećem linku https://vjencanjeizsnova.com.hr/sale-za-vjencanja-zadar/