BENDOVI ZA VJENČANJA I SVADBE ZADAR

Donosimo vam popis i cijenu najboljih bendova za vjenčanja i svadbe u Zadru i okolici. Vjerojatno ste bili na nekom piru i zapazili bend koji vam se sviđa i htjeli ste ga angažirati za vlastiti pir. Međutim često najbolji bendovi su zauzeti mjesecima unaprijed, pa vam donosimo i alternative. Jako je važno da svoje bend rezervirate na vrijeme. Popularni datumi za svadbe subote u petom, šestom, devetom i desetom mjesecu su popunjeni i godinu dana unaprijed. Prvo se odlučite koju vrstu glazbe želite i kontaktirajte same izvođače da vidite da li mogu da ispune vaše zahtjeve.

Cijene po bandu se kreću se između 1800-2000 eura po piru ovisno o vašem dogovoru. Neki imaju popust, neki popularniji traže i znatno više.

KONTAKTI I IMENA BENDOVA U ZADRU

Trofej band (091/1768-898)

Zaratino band (095/199-8837)

Tempo band (092/289-4310)

Zadar Express (098/449-449)

Grupa Kanela (091/5000-288)

Grupa Bolero (091/594-8870)

Nastup benda za vjenčanje Zadar

Napomena kod bendova za vjenčanje

Kod odabira benda za vjenčanje u Zadru i okolici jako važno da izaberete bend koji odgovarati vama i vašim gostima. Neki bendovi su fokusirani na narodnu glazbu, neki za tradicionalnu dalmatinsku, neki za popularnu pop hrvatsku glazbu, dok pojedini preferiraju stranu glazbu. Većina njih nudi mix svih tih pojedinih žanrova, zato pri odabiru benda uvijek razgovarajte otvoreno i iskreno o vašim ukusima i željama. Ako su svi bendovi već zauzeti , možete organizirati i dovesti band van grada Zadra iz Zagreba, Splita ili nekog drugog grada. Ta opcija zna biti skuplja, ali ako nemate izbora svakako prihvatljiva.

Dj za vjenčanja i svadbe u Zadru

Ovo je alternativno riješenje ako želite umjesto banda da imate dj-a koji će puštati glazbu za vašu svadbu.

Uzmite u obzir da DJ ne znači cijelo noćno preglasno nabijanje ritmova, kako to smatra dosta starije populacije. Takvima je nužno pojasniti da DJ na vjenčanju pušta glazbu primjerenu populaciji i to sa gotovo neograničenim repertoarom u odnosu na živu glazbu. Bitna stvar je da DJ posjeduje svu opremu potrebnu za samostalni rad (kvalitetno ozvučenje, mix pult, bežični mikrofon, strujne kabele vlastiti prijevoz)

Najveća prednost dj u odnosu na band je cijena koja je dosta povoljnija a iznosi između 3000 kuna do 7000 kuna.

Pročitajte još popis i cijena sala za vjenčanje u Zadru na ovom linku: https://vjencanjeizsnova.com.hr/sale-za-vjencanja-zadar/